The 2-Minute Rule for petek servisi

Wiki Article

Yetkinlik belgesi olan bir firma ile çalışın kombinizin bakımı yetkili servise yaptırmanızı tavsiye ederim.

Özellikle tek bir petek ısınmıyor ise havasını almak gerekir ki bu işlem için kombiniz açık durumda olsun ve elinizde bir kova su tahliye kısmında peteğin havasını alınız.

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa trouble kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa issue tesisattan kaynaklanıyordur.

Kombi petek temizliği ve tamiri her tür marka ve model tamiri temizliği itina ile yapılır memnun kalmadığınızda para iade edilir

Petek temizliği advertımları yukarıda anlatılmıştır. Gerekli temizlik işlemi yapıldıktan sonra peteklerinizde ısının arttığını sizlerde fark edebilirsiniz.

Tesisat eski ve zamanla özellikle demir olanlarında paslanmadan ötürü tıkalı olabilir. Şimdi bazılarınız o kadar eski tesisatlar var mı? diye soracak evet var maalesef petek servisi ekonomik sıkıntılar sağlıksız tesisatın var olmasına neden olmaktadır.

6 yıl garantili Doğalgaz kalorifer sıcak ve soğuksu petek servisi tesisatı kombi satış ve montajı radyatör satış ve montajı KALORİFER ve radyatör temizliği yerden petek servisi ısıtma anakolon Doğalgaz tesisatı proje ve gaz açım işlemleri kaliteli işçilik uygun fiyat

Öncelikle petek ve radyatör temizleme işi bilinçli şekilde ve uygun ekipmanlarla yapılmalıdır. Uygun ekipman olarak da kaliteli bir PETEK TEMİZLEME MAKİNESİ kullanılmalıdır.

Garantili kırmadan su kaçağı tespiti için İstanbul’da hemen servis talebinde bulunabilirsiniz

Birde bazı durumlarda tam tersi bir olay vardır. Airfel marka kombide başımıza geldi. petek servisi Yapılan ayar nedeni ile sıcaklık hep yüksek eko modu alın veya tam tersini deneyin yoksa servis gelir ve ufak bir tuşa basar ve ücret talep eder.

Petek temizliği yaptırdım. İşini hakkıyla yapan güzel bir insan. Ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

petek ısınmama sebepleri arasında en çOkay karşılaşılan sorun Petekler için yıllık bakım lar yaptırılmamasıdır. . özel sıvılar tesisatın içinde dolaştırılır ve bir makine ile petek servisi tahliye edilir.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

İstanbul’da radyatör petek temizliği hizmeti alırken dikkat etmen gereken diğer konu ise petek temizliğini kış aylarından önce yaptırmaktır.

Report this wiki page